Destinații de top preferate de studenții pentru studii (1)

În acest articol încercăm să ne formăm o părere în ceea ce privește situația la nivel internațional: Care sunt destinațiile de top alese de studenții internaționali? În partea a doua vom vorbi despre destinațiile alese de studenții și elevii din România în materie de studii:-) Deci, să începem călătoria noastră studențească:-D

Topul destinațiilor preferate de studenți atunci când aleg să plece la studii începe cu Marea Britanie, țara unde costul studiilor varianză între 10-20 de mii de dolari pe an. Aici, costurile de trai pot ajunge până la 1000 de dolari pe lună, dar depinde foarte mult cum reușiți să vă chibzuiți. Clasamentul este completat cu succes de universitățile din Italia, Spania, Franța și China. Deși studenții chinezi aleg cu precădere universitățile din Europa și America pentru faima lor, există o mulțime de studenți europeni care doresc să plece în China la studii.

Care sunt motivele lor? În primul rând pot învăța mai ușor o limbă străină foarte grea. Mai nou, engleza o cunoaște toată lumea, iar importanța economică a Chinei la nivel mondial, reușește să pună pe hartă cerințelor la angajare și alte limbi străină, precum: poloneza, chineza sau germana. Ca să te diferențiezi la un interviu de angajare cu pretenții trebui să vi cu cele mai bune “arme” în materie de cunoștințe.

Pentru că ma văxut care sunt preferințe la nivel internațional în materie de destinații pentru studii, data viitoare revenim cu un studiu pentru România:-) Unde pleacă tinerii români să studieze, aflați de la noi în curând…:-)

TopStudyAbroadDestinations

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s