Cursuri de fashion: între design și business

fashion

Design-ul interior dar și cel vestimentar sunt considerate domenii în care este nevoie doar de oameni talentați. Domeniul fashion este un business, și ca orice business are nevoie de mai multe ingrediente decât talentul. Universitatea de Arte din Londra are în portofoliu o serie de cursuri de Fashion Media, Fashion Business și Fashion Design care îi pregătesc pe tinerii artiști de astăzi să fie viitorii antreprenori de mâine.

Cursul de Fashion Business ne-a atras cel mai mult atenția pentru că privește designul vestimentar și dintr-o altă perspectivă: Moda ca afacere. Cursul durează patru ani și este destinat tinerilor creativi în arta designului vestimentar care văd în aceasta și o oportunitate de business. Tot pentru dezvoltarea spiritului antreprenor, Universitatea de Arte din Londra pregătește un curs de pregătire a tinerilor pentru stimularea industriei de retail în modă și pentru a îi învăța pe aceștia cum să-și maximizeze afacerea prin visual merchandising. Studenții vor învăța cum să împace creația cu tehnologia și comunicarea, dar și cu noțiunile despre comportamentul de cumpărare al consumatorilor.

Dacă nu v-am convins încă, aflați că acest curs a fost creat datorită necesității unor astfel de experți pe piața de muncă din Marea Britanie. Deci posibilitatea de a vă găsi un loc de muncă este destul de mare. Reprezentanții universității au precizat că acest curs va fi înlocuit cu altul după o perioadă de 3 ani, în funcție de cerințele pieței muncii.

contemp

fashion

ups

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s