London College of Communication

consensusCollege of Communication face parte din London University of Arts, una dintre universitățile pe care noi le-am vizitat în această vara 🙂 Începând din acest an, Școala de Jurnalism și Comunicare introduce o serie de cursuri noi și interesante. Cursurile durează de la câteva zile până la câteva săptămâni și pot reprezenta o oportunitate interesantă pentru tineri de a experimenta interacțiunea cu o universitate de top din Europa.

Unul dintre cursurile în care reprezentanții universității au mare încredere este acela de PhotoJournalism. În cadrul acestui program care durează 3 zile, studenții vor învața totul despre comunicarea prin imagini și cum poți transmite mesaje și emoție prin vizual. Tot aici, viitori profesioniști vor învăța cum să își dezvolte un portofoliu profesionist de imagini, cum să facă editare foto și își vor dezvolta abilitățile tehnice.

Printre programele noi derule de Școala de Junalism și Comunicare își propune să îi introducă pe viitorii jurnaliști în comunicarea în social media, în crearea de reportaje sau în jurnalismul pentru programele de divertisment. Pentru tinerii care sunt la început de drum în ale jurnalismului, University of Arts din Londra are în portofoliu un curs de Effective Writing pe parcursul a trei săptămâni.  Tot pentru cei aflați la început de drum, vă puteți înscrie la cursul de Web Research care durează o zi.

Un aspect important de care trebuie să țină cont tinerii care doresc să devină jurnaliști este cel care ține de legalitatea practicării acestei meserii. De aici și până la implementarea unui curs în cadrul școlii de jurnalism și comunicare a fost doar un pas. Keep It Legal vorbește pe parcursul a două zile aplicarea legilor și aplicarea lor în conformitate cu legile din Marea Britanie.

De ce este importantă o astfel de experiență? Tinerii care doresc să studieze în străinătate dar nu știu ce presupune acest lucru, un curs de câteva zile/săptămâni vă poate aduce toate informațiile de care aveți nevoie despre acest gen de experiență. În plus, nu uitați că un curs în străinătate înseamnă nu doar informații noi, ci și o călătorie într-o țară străină. So, look at the bright side 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s