Webster University: Educatie pe ringul de dans :-)

Universitatea Webster este una dintre cele mai prestigioase universitati in domeniul artelor teatrale si a  dansului contemporan. Pasionatii de dans gasesc aici programe educationale de prima clasa, unde isi pot fundamenta cu succes tehnica in balet clasic. Ceea ce ne- a atras cel mai mult la aceasta universitate este accentul pe care il pune pe dezvoltarea profesionala a tinerilor pe care ii instruiesc, prin evidentierea trasaturilor lor unice si ghidarea lor in lumea artelor frumoase.

bodies_in_motion_II_ballet

Procesul de aplicare consta in:

  • un interviu in care se va discuta despre experienta anterioara in coregrafie si dans, dar si despre obiectivele studentului pe termen lung
  • concurs de CV-uri
  • proba practica de maximum 3 minute
  • participarea in cadrul catorva ore de dans si coregrafie

Pe parcursul anilor de studiu, studenti vor avea posibilitatea sa lucreze cu dansatori si coregrafi de prestigiu si pot beneficia de internshipuri in unele dintre cele mai mari scoli de dans din lume.

Educatie prin sport 🙂

In afara de orele de dans si coregrafie, la Webster studentii se pot inscrie si la alte sporturi si competitii. Webster incurajeaza dezvoltarea fizica a studentilor si practicarea numeroaselor sporturi de echipa. In campus, studentii se pot inscrie in asociatii si pot experiementa munca alaturi de alti studenti internationali. In plus, aceste experiente se dovedesc a fi extrem de utile pentru carierele ce vor urma. Majoritatea studentilor de aici includ in CV-uri lucrurile pe care le-au descoperit si invatat in cadrul organizatiilor studentesti.

final4.5OL

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s