Ledra College Nicosia: burse si programe universitare de top

Astazi, mai mult ca niciodata te gandesti ce universitate sa urmezi astfel incat sa iti poti gasi cat mai usor un loc de munca. Decizia nu este una atat de usoara precum pare, dar totusi, exista universitati in strainatate care construiesc programe universitare in functie de cerintele pietei muncii. Una dintre ele este Ledra College Nicosia din Cipru, care vine in intampinarea tinerilor cu programe de licenta de Bussiness si Administrarea Afacerilor, Marketing Digital, Securitate Cibernetica, dar si Dezvoltare de aplicatii de pc si mobil.

Urmarind modul in care se dezvolta mediul digital si cat de multe branduri decid sa isi promoveze imaginea in online, nu e de mirare ca universitatile s-au adaptat acestui trend. Este nevoie in continuare de programatori, creatori de aplicatii digitale, de specialisti in marketing digital, dar si oameni care sa se ocupe de securitatea acestor conturi in online.

In plus, Ledra Colleger Nicosia ofera prin intermediul PlecLaStudii, o serie de burse exclusiv pentru studentii romani ūüôā

Bursele oferite de Ledra College Nicosia pentru tinerii romani sunt urmatoarele: 

Februarie 2014

Orice student care are rezultat bune  si aplica   pentru inceperea unuia dintre programele de licenta in Februarie 2014 va primi o  reducere substantiala din taxa de scolarizare.

¬†Program Durata Taxe de scolarizare (‚ā¨)/an Taxa de scolarizare Februarie 2014 (‚ā¨)/an
Business Administration & Finance (BA) 4 ani 5250 3200
Cyber Security (BSc) 4 ani 5250 3200
Digital Marketing (BA) 4 ani 5250 3200
Mobile & Web Application Development (BSc) 4 ani 5250 3200
Business Administration & Finance (Diploma) 2 ani 5250 3200
Intensive English (Foundation) 1 an 3500 2600

Octombrie 2014

Pentru cei care doresc sa inceapa un program de licenta in Octombrie 2014, Ledra College ofera o bursa intreaga (bursa consta in acoperirea taxei de scolarizare pentru primul an, putand fii prelungita pentru urmatorii daca si numai daca studentul isi pastreaza o medie de peste 70 %) pentru unul dintre aplicantii la un program de Bachelor. Pentru ceilalti studenti care nu au fost alesi pentru bursa intreaga, dar au totusi rezultate bune, se ofera o scadere substantiala din taxe.

Program Durata Taxe de scolarizare (‚ā¨)/an Taxa de scolarizare Octombrie 2014 (‚ā¨)/an
Business Administration & Finance (BA) 4 ani 5250 3200
Cyber Security (BSc) 4 ani 5250 3200
Digital Marketing (BA) 4 ani 5250 3200
Mobile & Web Application Development (BSc) 4 ani 5250 3200
Business Administration & Finance (Diploma) 2 ani 5250 3200
Intensive English (Foundation) 1 an 3500 2600
Cyber Security (Master) 2 ani 6000 6000*

*Costul este pentru intreg progamul de master (durata este de 1 an si jumatate).

Update 1: Pe langa Master-ul in Cyber Security (1 si 1/2 ani), Ledra College anunta si Master-ul in International Relations Conflict Resolution (1 si 1/2 ani), costul acestuia fiind tot de 6000 de Euro.

Pentru mai multe detalii si pentru a afla cum poti sa aplici pentru bursele oferite de Ledra College, va asteptam pe adresa de e-mail pleclastudii@gmail.com

Despre universitate

Ledra College este o universitate privata din Nicosia, Cipru acreditata de Ministerul Educatiei din Cipru fondata in anul 2007. Universitatea Ledra College se afla in inima Nicosiei din insorita tara Cipru, la doar 40 km de cele mai frumoase plaje de pe micuta insula. In doar 30 de minute se poate ajunge pe cele mai faimoase plaje ale Ciprului.

Universitatea aceasta ofera de asemenea programe pentru cei care nu stapanesc asa de bine limba engleza ca sa poate accede la unul dintre programele de licenta de mai sus, in functie de rezultatul testului de limba engleza ei pot fi inscris la cursul de Engleza intensiva, care ajuta studentul sa isi imbunatateasca limba engleza si de asemenea sa fie introdus in tainele Business-ului si Computer Science.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s