We’ve got mail from…

…GLOBAL COLLEGE MALTA!!

CAM01784

Noul nostru Partner din Malta, Global College Malta ne-a trimis un cos plin de bunatati educationale, am primit toate ofertele lor pentru anul acesta pentru Bachelor, Masters si Foundation Degrees. Asa cum am vorbit in posturile anterioare, ei ofera foarte multe burse,,burse de merit care acopera toata taxa de scolarisare si 2 burse special pentru studentii romani in cuantum de 90% din costul total al taxei de scolarizare,  mai multe amanunte aici si aici.

Global College Malta ofera foarte multe programe educationale: BA in Management, Foundation Degree with English, MSc Petroleum Production Engineering, MSc Oil and Gas Engineering, MSc Drilling and Well Engineering (toate oferite in parteneriat cu ROBERT GORDON UNIVERSITY din UK si sunt foarte bine cotate pentru nivelul de angajabilitate a studentilor dupa terminarea studiilor) , MSc Clout Technology with Business Management si Master in Business Administration.

Masterele dureaza 1 an academic (3 semestre), iar programele de Bachelor dureaza 3 ani!

 

Pentru mai multe detalii legate de ofertele educationale ale Global College Malta sau daca sunteti interesati sa aplicati la aceasta facultate, nu ezitati sa ne contactati la adresa de e-mail pleclastudii@gmail.com!

 

 

Good quality education makes a difference!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s