Rebecca Gheorghe si-a indeplinit visul alaturi de PlecLaStudii

10287151_680364042020235_1094582917_n

Ieri a fost o zi mare pentru Rebecca Gheorghe, eleva care prin ajutorul nostru a fost admisa la facultatea visurilor ei. Ieri, Rebecca a primit cel de al 5 lea raspuns pozitiv de la cea mai buna facultate din UK pe Air Transport Management Loughborough University, top 10 in cele mai bune facultati din UK in domeniul Aeronautical Engineering si top 3 in cele mai bune facultati din UK in domeniul Hospitality, Leisure, Recreation & Tourism.

Rebecca a avut mai multe optiuni, ea a fost acceptata si la Coventry University -Aviation Management, Edinburgh Napier University – Tourism and Airline Management, The University of Huddersfield – Air Transport and Logistics Management, The University of West London – Airline and Aviation Management.

10342588_680362955353677_239091708_n

Loughborough University este o facultate de stat din Anglia din orasul Loughborough. Actualmente aici invata peste 30.000 mii de studenti (intr-un oras de 60.000 mii de locuitori!!!), iar cele mai bune facultati ale acestei universitati sunt cele din domeniul Ingineriei si Tehnologiei. Loughborough este mereu plasata intre cele mai bune facultati din UK, ierarhiile The Guardian si The Complete University Guide a plasat-o pe locul 14 in topul universitatilor din 2014, coborand cateva pozitii fata de ultimii ani (2012 – locul 9, 2007 – locul 6). De precizat ca Loughborough University ofera cele mai multe burse pentru sportivi si are una dintre cele mai dezvoltate baze sportive din intreaga Marea Britanie!

 

Ii uram mult succes Rebeccai la Bacalaureat si Ielts de asemenea. Ne bucuram ca am ajutat ca acest vis sa i se indeplineasca Rebeccai si speram ca din toamna sa ne trimita impresiile ei de la aceasta facultate

 

Pentru a primi consiliere din partea echipei PlecLaStudii, te rugam sa ne contactezi la pleclastudii@gmail.com si visul tau se poate realiza asa cum s-a intamplat cu Rebecca Gheorghe. Noi te ajutam cu aplicatia de la cap la coada si incercam sa iti oferim cele mai bune variante in functie de dorintele tale. Decizia de a pleca la studii in strainatate este foarte grea, mai ales pentru ca sistemul romanesc te dezorienteaza complet, PlecLaStudii incearca sa indrume si sa sfatuiasca fiecare elev/student care apeleaza la noi sa isi aleaga facultatea pe care mereu si-a dorit-o, aici putandu-se ulterior dezvolta in felul in care isi doreste.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s