Extinde propriile orizonturi si studiaza in strainatate

SAMSUNG CSC

A studia in strainatate iti ofera multiple oportunitati de dezvoltare persoanala. Va propun sa nu ne gandim la diplome si job-uri bine platit, macar pentru cateva minute.

Studiile in straintate te dezvolta in primul rand personal si iti demonstreaza tie care iti sunt limitele. In plus, e posibil sa fii placut surprins de tine: sa iti dai seama ca poti fi independent, ca te poti descurca fara probleme printre straini si chiar sa legi prietenii cu persoane care provin din culturi diferite.

Un job bine platit te va lipsi de grija zilei de maine si iti va oferi un trai decent, vacante anuale si poate oportunitatea de a iti ajuta parintii. Ceea ce nu iti va oferi el niciodata este stima de sine si respectul fata de propria persoana ca ai reusit pe propriile puteri. Relatiile, prieteniile si cunostiintele… nici acestea nu se pot cumpara.

plec la studii in strainatate

Deci, de ce sa studiezi in strainatate? 

Pentru ca te formeaza ca om si viitor profesionist, cu integritate si respect fata de propria persoana. Pentru ca te va ajuta sa ai o privire ambla asupra lucrurilor din jurul tau si vei aprecia mai mult ceea ce ai. Pentru ca vei stii ce inseamna cu adevarat munca unui profesionist si pentru ca nu te vei da la o parte de la nimic. Vei avea ocazii sa faci schimb de experienta cu tineri din strainatate, sa inveti lucruri noi si de ce nu, sa vizitezi locuri frumoase. 

Tu te gandesti sa urmezi studii in strainatate? 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s