Calatoraste fara stres!

 

stress-free31-e1376089867674-561x250

Indiferent ca aveti planuri sa studiati in strainatate sau pur si simplu planuiti o excursie cu prietenii la final de an, exista cateva lucruri pe care trebuie sa le cunoastesti atunci cand calatoriti cu avionul. Stiti cum se zice: more fun, less worries :-). 

Calatoreste fara stres

 Atunci cand pleci la drum nu poti intotdeauna sa prevezi intarzierile ce vor aparea sau alte incidente, dar iti poti lua o marja de eroare daca iti faci totusi un plan de calatorie. Cel putin pe hartie. Te ajuta sa te organizezi mai bine si sa nu ‘fii pe fuga” cum se zice. Te buget, nici nu mai vorbim. Este clar ca planificarea timpului este realizata in stransa legatura cu planificarea bugetului si cu alegerea rutelor care sa optimizeze raportul cost/timp.

Bagajul. Ei bine, aici este o mica poveste. Cand doriti sa calatoriti intr-o tara straina este bine sa va informati putin, dar in exista totusi o regula generala. Cantitatile de produse de ingrijire pe care le puteti transporta sunt limitate ca si gramaj, dar si numar de produse. In Japonia, spre exemplu nu ai voie sa intrii in tara cu mai mult de un produs/per categorie. Cel mai bine este sa consultati site-ul Ministerului Afacerilor Externe si aici gasiti informatii pretioase la un simplu search. Noi asa facem :-).

In infograficul de mai jos gasiti mai multe sfaturi utile pentru o calatorie fara stres. Take care ;-).

025794505da18fab5d73efcb1d48a7d1

 

Sursa: sursa infografic. 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s