Studiaza in Malta cu PlecLaStudii

malta9

 

Stiai ca vara aceasta poate dura mai mult cu 2-3 luni:P? Cum?

 

Studiind la Global College Malta, cel mai ambitios proiect universitar din Malta, localizat in una dintre cele mai mari concentratii economice din Malta : Smartcity, un proiect de 275 milioane de Euro.

 

1 – Pentru a incepe facultatea asa cum trebuie, Global College Malta ofera 2 reduceri din taxa scolarizarii pentru 2 romani norocosi care vor alege unul dintre urmatoarele profile:

 

  • BA in Management
  • MBA

Bursa se acorda pe baza dosarului de aplicatie si se mentine pe tot parcursul scolar doar daca studentul pastreaza un punctaj de peste 70%.

romanian-page-001

romanian-page-002

2 -Pe langa aceasta bursa, mai exista si altele:

10x  Burse pentru potentialii studenti care aplica nu mai tarziu de 1 Iunie 2014 pentru inceperea facultatii in Septembrie (100& reducere a bursei) 

 Eligibilitate: Toti aplicantii care au fost acceptati la unul dintre urmatoarele programe

  • MBA
  • BA in Management

3 – Bursa pentru programul de master – Cloud Technology with Business Management oferita de Wharfedale Technologies, Inc. Scholarship

Eligibilitate:  Programul de master  Cloud Technology with Business Management

Suma: Wharfedale Technologies, Inc. (WFT) ofera o bursa  de € 15,000 pentru toti studentii acceptati pentru 2014 in acest program. Mai exista si o bursa de 5000€ pentru cel mai motivat student.

 

Pentru mai multe detalii precum si pentru depsre aceste burse sau pentru alcatuirea dosarului, va asteptam e-mail-urile la adresa: pleclastudii@gmail.com sau puteti adauga o intrebare la comentarii si o sa va raspundem numaidecat!!!

 

 

Mult succes!

 

 

1 Comment

  1. Pingback: We’ve got mail from… | Plec La Studii

Leave a comment